Basboll

Var på min första baseballmatch idag:) var inte direkt som att kolla på fotboll. Matchen höll på i typ 4 timmar och var pauser mellan varje 3de strike out. Var skitkul att se ändå! Baseball är kul.


Colorado Sky Sox Vs. Memphis Grizzles



Min footballsmatch igår gick föresten bra också! Var förvirrande, men det gick bra ändå.
Efter matchen var det fekkenation på skolgården och nästan alla från skolan var där. Lite annorlunda fest jämfört med i Sverige men det var Grymt Kul!! Ser fram emot resten av skolevenemangen! Homecoming nästa! :)


"Think of the football as your girlfriend. You have to make sure when you're running with the ball that the tits is covered at all time."

Idag var det "school spirit day" i skolan så alla i footballs laget skulle ha på sig sin match tröja hela dagen, men eftersom jag var sjuk igår fick jag så klart ingen och fick gå runt utan tröja och se korkad ut. Alla trodde typ att jag hade slutat football, men inte då! :) Don't worry!
Jag ska tillbaka till skolan imorrn, på en lördag(!), för att ta foton till skollaget:) sen på kvällen har vi vår första scrimmage, alltså träningsmatch. Jag spelar deffense lag silver. Dags att få upp fighthumöret!
Efter matchen är det "Blå/Silver" dansen som tydligen är den roligaste dansen på skolan, så får se fram emot det! :) ( blå och silver är skolfärgerna)

Skollaget heter förövrigt "the Kadets" uttalas kejjdäts och är en fågel med en spikklubba :)


awesome



Utsikt från huset, ehm ja vi har vilda djur i vår trädgård




Hjort
















Pikes Peak


Lite bilder från New York bara


Central Park!

Huset där dom i "friends" bor!

Ramy, Marius, Shayan och jag i New York.

Times Square

En vanlig skoldag i USA

Har inte skrivit på typ en vecka nu :/ måste bli bättre på det!
JAg tror jag är allergisk mot någonting här bland bergen för mår inte alls bra idag, så jag är hemma från skolan just nu.
Missar två träningar pga det:/ träningarna går annars bättre nu. Spelar just nu försvarnade lineman i vårt skollag. Hoppas jag får någon offensiv position snart :D
Skolan här jämfört med i sverige är helt annorlunda! Det finns så mycket fler regler och poäng man måste ta för att få bra betyg.
Om man kommer förssent t.ex. får man 50% avdrag av de poäng man får den lektionen, och om man på gympan inte har på sig skolouniformen får man först 50% avdrag och sen 0 poäng på lektionerna :O
På matten har jag fått två lappar som jag kan lämna in istället om jag inte gjort läxan nån dag, som sagt har dom helt andra regler och sett att lära ut
Lektionerna är annars bra som jag valt. JAg har US History, American litteratur, Algebra2 (matte), Fysik, Astronomy, Gitarr o Study Hall för det första halvåret. Eftersom jag är utbytesstudent går det bra att byta om någon lektion är för enkel eller svår. Gitarren är lite för lätt, ska nog byta den mot en svårare kurs.

USA, colorado springs

Jag orkade inte den andra bloggen så jag skappade en annan.
Jag har nu varit i USA i 10 dagar och i colorado springs i en vecka:) Jag började usa-resandet i new york med massa andra utbytesstudenter, och vi hade det jättekul där!
Skolan för mig börjar på måndag vilket känns både kul och lite nervöst, Jag har redan träffat några som går på skolan via amerikanska fotbollsträningarna och några grannar :) så det känns bra ialla fall,

ska försöka skriva så mycket som möjligt här, kommer nog glömma men aja :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0